Erhverv

ERHVERV

 

Blandt vores faste kunder findes skoler, virksomheder samt foreninger. Vi beskæftiger os hovedsageligt med løbende vedligeholdelse, renovering samt ombygning. Vores opgaver varierer lige fra almindelig maling af kontorer og klasselokaler til specialbehandling af overflader til fødevare- og laboratorieindustri. Endvidere har vi løst opgaver indenfor epoxybehandling, linoliemaling af vinduer samt facadebehandlinger med bl.a. silikat- og silikonemaling.

 

 

FAGENTREPRISE ELLER UNDERLEVERANDØR?

 

Vi arbejder både I fagentreprise eller som underleverandør til hovedentrepriser.

 

Som kunde kan det nogen gange være en fordel at lade de forskellige håndværksfag arbejde I fagentrepriser uden brug af hovedentrepenør. Dette kan typisk medføre en besparelse i omkostninger for dig som bygherre. Denne arbejdsform er særligt egnet ved mindre og mellemstore opgaver hvor de forskellige faggrupper er vant til at arbejde sammen. Derfor har vi også udviklet et godt netværk indenfor indenfor Tømrer, Murer, EL, VVS og Gulvbelægning.

 

Vi sammensætter altid en individuel løsning til det enkelte projekt – både hvad angår det håndværksmæssige, men også det administrative, hvor vi hjælper mange af vores kunder med papirarbejde, byggestyring og det praktiske i at opretholde ”business as usual” på trods af ombygning.

 

Endvidere er Malerfirmaet Bo Skødt ApS vant til at indgå I et team af håndværkere der arbejder som underleverandører til hovedentrepriser.

 

Vores krav om kvalitet gør at vi kun samarbejder med dygtige håndværkere som vi kan stå inde for. Håndværkere der sætter en ære I deres arbejde…. fra start til slut. Det er ligeledes vigtigt at have et godt og udviklende samarbejde med leverandører af produkter indenfor Malerbranchen. - læs mere om vores samarbejdspartnere.

 

 

Ring til os nu og book et møde

på telefon 23 29 09 26

REFERENCER

 

  • Symbion Sience Park A/S

 

  • COBIS

 

  • Gentofte HF

 

  • Orbit

 

  • EDC – Gruppen

 

VI LEVERER KVALITET ALTID

 

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

 

Du kan læse mere om garantiordningen på Danske Malermestres hjemmeside.

Malerfirmaet Bo Skødt Aps - Vestervang 6 b 1. tv - DK-2500 Valby - +45 23 29 09 26 - bs@boskoedt.dk