Privat

PRIVAT

 

Vi udfører alle former for maler- og tapetarbejde. Vores primære opgaver ligger indenfor renovering og vedligeholdelse. Vi er vant til at udføre både helt små såvel som meget omfattende opgaver. Vi er specialister i spartling og opsætning af glasfilt på lofter og vægge, samt renovering af vinduer. Endvidere har vi specialiseret os i vådrumsbehandling af badeværelser samt udbedring af fugtskader. Vi rådgiver naturligvis også om farve- og materialevalg.

 

 

KØB MALING FRA NORDSJÖ OG PP MESTER MALING TIL ENGROSPRIS - også miljøvenlig maling

 

Nordsjö og PP Mester Maling er et rigtigt godt valg for både professionelle og private. Vi sælger kvalitetsmaling til engros pris hvis du selv ønkser at male.

 

Hvis du gerne vil skåne miljøet, har Nordsjö udviklet en maling der er SVANEMÆRKET. Det behøves ikk at være dyrt for, at være godt for miljøet.

 

Ring til os nu og få en pris på dit næste projekt

på telefon 23 29 09 26

KUNDE UDTALELSER

 

"Flot udført arbejde både til tiden og prisen,dette lille firma skal helt sikkert udføre mere arbejde for os når tiden er inde til det."

Rasmus Bogø - Værløse

 

 

 

"Hurtig udrykning, tilbud som aftalt, dygtig og kompetent svend, flot arbejde og god kontrol fra Mester. Flot stykke arbejde."

Inge Hansen - Valby

VI LEVERER KVALITET ALTID

 

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

 

Du kan læse mere om garantiordningen på Danske Malermestres hjemmeside.

Malerfirmaet Bo Skødt Aps - Vestervang 6 b 1. tv - DK-2500 Valby - +45 23 29 09 26 - bs@boskoedt.dk